Whatsapp

Op vakantie in de Achterhoek? Speel Escaperoom Groenlo!

Escaperoom Groenlo is meerdere keren uitgeroepen tot beste escaperoom, favoriet en leukste uitje. Onder andere de Keuringsdienst van Kamers van escaperoomsnederland.nl, Nu.nl en RTL4 waren zeer enthousiast over deze Achterhoekse escaperoom.

Bij Escaperoom Groenlo wordt je meegezogen in het verhaal van Kobus. Hij heeft jouw hulp nodig om Prins Frederik Hendrik te waarschuwen voor de aanslag die op hem geraamd staat. Het is het jaar 1627 en tegen de achtergrond van de 80-jarige oorlog moet je de stad zien te ontvluchten, maar hoe? Door sneller te zijn dan de vijand en goed samen te werken met je team kun je de vijand te slim af zijn. Maar haast is geboden, want de mysteries stapelen zich op en de tijd tikt.

Escaperoom Groenlo is een uitdagend spel dat je in teamverband speelt en leuk is voor families en gezinnen, collega’s, vriendengroepen en de steeds groter wordende groep escaperoom-fanatiekelingen. Door het samen oplossen van puzzels en uitdagingen raak je dieper en dieper verwikkeld in het spel en kom je steeds dichterbij de spannende ontknoping.