Whatsapp
Bezoek Escaperoom Groenlo

met escaperoom enthousiastelingen

Onze escaperoom is gebouwd door mensen die zelf ook escaperoom enthousiasteling zijn. Tof dus om jou als mede-escaperoomfreak te mogen ontvangen!

Escaperoom Groenlo is gebouwd om ook uitdagend en verrassend te zijn voor mensen die al meerdere escaperoom gespeeld hebben.

Onder andere de Keuringsdienst van Kamers van escaperoomsnederland.nl, escapeblogger Marieke van Woesik en nieuwssite Nu.nl schreven erg enthousiast over onze escaperoom.

Maar goed… dat kunnen zij natuurlijk wel allemaal zeggen. Het beste kun je het natuurlijk zelf ervaren, dus… zien we je binnenkort?

Klik hier om direct te reserveren

Previous
Next

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een spel waarbij je met een team binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen door het oplossen van puzzels. Escaperoom Groenlo heeft een 17e eeuws thema en dan specifiek het jaartal 1627.

Veelgestelde vragen door enthousiastelingen

Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem dan contact met ons op.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij de wheme, dit is echter wel blauwe zone. Dit houdt in dat u max 2 uur de parkeerplaats mag gebruiken. Parkeerplaatsen Den Koem en Maliebaan liggen ook op loopafstand van de escaperoom en zijn vrij parkeren.

Tijdens het reserveren kun je via iDeal, creditcard of Paypal betalen. Consumpties kunnen op locatie worden afgerekend met pin of contant.

Het spel in de escaperoom is helaas niet te spelen met een rolstoelgebruiker.

De escaperoom is zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar. Jonger dan 14 jaar en wel een begeleider? Dan graag even contact opnemen.

De escaperoom is in principe in alle kleding te spelen, maar omdat het een spel onder tijdsdruk is, raden we casual kleding en schoenen aan.

Verdere vragen?

Neem contact op