Whatsapp

Veelgestelde vragen

Escaperoom Groenlo heeft de nodige maatregelen getroffen. Voor een actueel overzicht hiervan verwijzen we je graag naar Corona informatie voor bezoekers

Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem contact met ons op.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij de wheme, dit is echter wel blauwe zone. Dit houdt in dat u max 2 uur de parkeerplaats mag gebruiken. Parkeerplaats Maliebaan ligt ook op loopafstand van de escaperoom en is vrij parkeren.

Tijdens het reserveren kun je via iDeal, creditcard of Paypal betalen. Consumpties kunnen op locatie worden afgerekend met pin of contant.

De escaperoom is uitdagend, maar niet eng.

Het spel in de escaperoom is helaas niet te spelen met een rolstoelgebruiker.

De escaperoom is zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar. Jonger kan, zij het onder begeleiding van een volwassene. De escaperoom is ook op die manier zeker ook geschikt als gezinsuitje. We hebben zelf de ervaring dat kinderen vanaf 8 jaar ook écht een rol hebben bij het zoeken naar aanwijzingen. Jonger kan ook, maar dan is het het voor hen het leukst wanneer ze aan de hand worden genomen worden om ze te betrekken in het verhaal. Jong geleerd…

We hebben op dit moment een Nederlands, Duitse en Engelse versie.

Hou rekening met ongeveer anderhalf uur. Het spel in de escaperoom duurt maximaal een uur. Het kan zijn dat je eerder bent ontsnapt uit de escape room. We vragen je minimaal 15 minuten vooraf aanwezig te zijn voor uitleg over het spel en meestal wordt er achteraf ook nog even nagepraat.

De escaperoom is in principe in alle kleding te spelen, maar omdat het een spel onder tijdsdruk is, raden we casual kleding en schoenen aan.

Niet gevonden wat je zocht?

Stuur je vraag naar ons op!

Bereik ons op Whatsapp of vul onderstaand formulier in: