Whatsapp
Bezoek Escaperoom Groenlo

op vakantie in de Achterhoek

Als je de Achterhoek bezoekt tijdens een weekend weg of op vakantie, dan mag je Escaperoom Groenlo niet missen. Zowel bij goed als slecht weer is Escaperoom Groenlo een superleuk uitje voor gezinnen, vrienden/ vriendinnen en escaperoomenthousiastelingen.

Escaperoom Groenlo is meerdere keren uitgeroepen tot beste escaperoom, favoriet en leukste uitje. Onder andere de Keuringsdienst van Kamers van escaperoomsnederland.nl, Nu.nl en RTL4 waren erg enthousiast over deze Achterhoekse escaperoom.

De escaperoom ligt in het centrum van het gezellige vestingstadje Groenlo, hartje Achterhoek. Groenlo is een echte toeristenstad midden tussen Doetinchem en Enschede. Prima bereikbaar vanuit accomodaties in omliggende plaatsen als Lichtenvoorde, Eibergen, Rekken, Lievelde, Ruurlo, Vorden, Lochem, Borculo, Zelhem, Aalten, Winterswijk, Neede, Haaksbergen en het Duitse Vreden.

Klik hier om direct te reserveren

Previous
Next

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een spel waarbij je met een team binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen door het oplossen van puzzels. Escaperoom Groenlo heeft een 17e eeuws thema en dan specifiek het jaartal 1627.

Veelgestelde vragen voor toeristen

Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem dan contact met ons op.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij de wheme, dit is echter wel blauwe zone. Dit houdt in dat u max 2 uur de parkeerplaats mag gebruiken. Parkeerplaatsen Den Koem en Maliebaan liggen ook op loopafstand van de escaperoom en zijn vrij parkeren.

Tijdens het reserveren kun je via iDeal betalen. Liever op locatie betalen? Dat kan ook, contant en pin.

Het spel in de escaperoom is helaas niet te spelen met een rolstoelgebruiker.

De escaperoom is zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar. Jonger dan 14 jaar en wel een begeleider? Dan graag even contact opnemen.

De escaperoom is in principe in alle kleding te spelen, maar omdat het een spel onder tijdsdruk is, raden we casual kleding en schoenen aan.

Verdere vragen?

Neem contact op