Contact – Escaperoom Groenlo
 

Veelgestelde vragen


Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem dan contact met ons op.
Er is een ruime parkeergelegenheid bij de wheme, dit is echter wel blauwe zone. Dit houdt in dat u max 2 uur de parkeerplaats mag gebruiken. Parkeerplaatsen Den Koem en Maliebaan liggen ook op loopafstand van de escaperoom en zijn vrij parkeren.
De escaperoom is beschikbaar tot 6 personen. Als je met meer mensen deze activiteit wil doen, zal de groep opgesplitst moeten worden. Neem hiervoor contact met ons op.
Tijdens het reserveren kun je via iDeal betalen. Liever op locatie betalen? Dat kan ook, contant en pin.
De escaperoom is uitdagend, maar niet eng.
Het spel in de escaperoom is helaas niet te spelen met een rolstoelgebruiker.
De escaperoom is zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar. Jonger dan 14 jaar en wel een begeleider? Dan graag even contact opnemen.
We hebben op dit moment een Nederlands en Engelse versie en werken hard aan Duits en eventuele andere talen.
Het spel in de escaperoom duurt maximaal een uur. Het kan zijn dat je eerder bent ontsnapt uit de escape room. We vragen je minimaal 20 minuten vooraf aanwezig te zijn voor uitleg over het spel.
De escaperoom is in principe in alle kleding te spelen, maar omdat het een spel onder tijdsdruk is, raden we casual kleding en schoenen aan.
 

Contactformulier

 
 
Whatsapp