Whatsapp
Bezoek Escaperoom Groenlo

met familie

Als je op zoek bent naar een leuk uitje met familie of gezin dan is het spelen van een Escaperoom een erg leuk en origineel idee.

Door de verschillende soorten uitdagingen heeft iedereen van 8 tot 88 een rol. Gezinnen en families doen het dan ook vaak verrassend goed bij Escaperoom Groenlo.

Een klein beetje spanning mag niet ontbreken, maar bij Escaperoom Groenlo is samen het avontuur aangaan het belangrijkste en zijn we er niet op uit om jou en je familie de stuipen op het lijf te jagen. 🙂 

De escaperoom bevindt zich midden in het centrum van Groenlo, waardoor je naast de escaperoom eventueel makkelijk andere activiteiten kunt doen. Organiseer je bijvoorbeeld een familiedag en wil je wat meer doen dan alleen de escaperoom dan kunnen we makkelijk rouleren, waardoor je een mooi programma voor iedereen kunt samenstellen. Dat wordt een topdag met je familie!

Klik hier om direct te reserveren

Previous
Next

Veelgestelde vragen voor families

Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem dan contact met ons op.

De escaperoom is zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar. Jonger kan, zij het onder begeleiding van een volwassene. De escaperoom is ook op die manier zeker ook geschikt als gezinsuitje. We hebben zelf de ervaring dat kinderen vanaf 8 jaar ook écht een rol hebben bij het zoeken naar aanwijzingen. Jonger kan ook, maar dan is het het voor hen het leukst wanneer ze aan de hand worden genomen worden om ze te betrekken in het verhaal. Jong geleerd…

De escaperoom is uitdagend, maar niet eng.

Verdere vragen?

Neem contact op