Whatsapp

Even voorstellen

Met veel plezier werken we met een gezellig team in en aan de Escaperoom. Ons doel? Jou een zo gaaf mogelijke ervaring geven!

Hieronder zie je wie je zoal kunt tegenkomen bij je bezoek.

Spelleider Luuk

Luuk

Mijn naam is Luuk, ik ben spelleider bij Escaperoom Groenlo en ik geniet hier enorm van!  Het is SUPER gaaf om de teams uit alle windstreken te begeleiden tijdens hun escape. Ik ben een jongen die graag buiten is en dingen onderneemt, stilzitten en niks doen is namelijk totaal niet voor mij weggelegd. Ik hou ervan om met mensen in contact te komen (het liefst onder het genot van een biertje) en ik ga dan ook graag naar vrienden en familie.

Wout

Ik ben erg fanatiek in spelletjes en ben daarom ook blij dat ik werk voor de Escaperoom. Het is super gaaf om (bijna) elk uur andere enthousiaste hoofdrolspelers in het verhaal te zien. Mijn fanatisme leg ik ook in en op het veld als voetballer en als trainer. Ik werk vaak in het weekend en in de vakanties. Hopelijk zie ik jullie snel!

Spelleider Elsa

Elsa

Ik werk in onze Escaperoom als spelleider en resetter. Ik ben dus bezig om de mensen te enthousiasmeren, begeleiden en te vermaken en tussendoor de Escaperoom weer klaar te maken voor de nieuwe groep. Naast mijn werk in de Escaperoom ben ik te vinden op het voetbalveld en ben ik druk bezig met mijn studie voor basisschoolleerkracht. Verder vind ik het erg leuk om te lezen, spelletjes te doen en eropuit gaan met vrienden en familie.

Jip

Ik ben spelleider bij onze Escaperoom. Daarnaast ben ik een enorme tech en puzzel freak. Naast de Escaperoom ben ik bezig met een creative media studie en maak ik muziek en bedrijsfilms. Ik probeer als spelleider de ervaring zo compleet mogelijk te maken, door de groepen al bij binnenkomst mee te nemen in de 17e eeuwse sfeer en ze met een grote glimlach weer naar buiten te laten gaan.

Pablo

Na de escaperoom zelf gespeeld te hebben, ben ik zo enthousiast geworden dat ik besloot te solliciteren. Nu mag ik mezelf spelleider noemen en probeer ik elke groep een zo uniek mogelijke ervaring te geven. Naast onze escape room volg ik 6 vwo en voetbal ik wekelijks. Ook hou ik me graag bezig met film en fotografie. 

Spelleider Michaël

Michaël

Eigenaar/initiatiefnemer. Naast de escaperoom actief in de evenementenwereld en heb een leuke tijd wanneer anderen dat hebben. Geniet van storytelling, technische tierelantijntjes, Dr. Pepper en stroopwafels. Type ‘explorer’, waar het gaat om het zelf spelen. Neem de hele sfeer van de kamer in me op en ben niet zo met de tijd bezig. Waarschijnlijk daarom  ‘fashionably late’. Loop graag een rondje hard ter compensatie.

Mohlin

Naast spelleider bij Escaperoom Groenlo, ben ik ook werkzaam als recreatie medewerker op Marveld recreatie. Naast deze leuke baantjes, volg ik de studie social work en zet ik me graag in voor de verschillende verenigingen in de gemeente. Ook ga ik graag op stap of houd ik van spelletjes avonden met vrienden en vriendinnen. Tot snel bij escaperoom Groenlo!

Niels

Ik heb ongeveer een jaar na de opening van de Escaperoom de juiste deur gevonden en ben toen bij de Escaperoom terecht gekomen als spelleider. Naast spelleider reset ik, net zoals iedereen, ook het spel weer, zodat de groep erna het spel ook weer kan spelen. Naast spelleider in de Escaperoom en mijn werk, zit ik bij de vrijwillige brandweer van Groenlo.

Maria

Maria

Ik ben resetter in de Escaperoom. Bij de bouw van de Escaperoom, ben ik ook actief betrokken geweest. Naast het werk bij de Escaperoom ben ik  taalvrijwilligster bij het Taalhuis en ben ik bijna wekelijks in het taalcafé te vinden. Ik houd ervan om een boek te lezen en om kleding te maken. Ik ga twee keer per week naar de sportschool.

Spelleider Anoek

Anoek

Hoi ik ben Anoek. Ik ben werkzaam als resetter bij onze Escaperoom. En zo af en toe vervul ik ook de rol van spelleider. Naast mijn werk in de jeugdhulpverlening, sport ik 2 keer in de week.

Spelleider Bjorn 1

Bjorn

Volgt

Spelleider Niek

Niek

Ik heb meegewerkt aan het bedenken en bouwen van deze escaperoom. Ik vind het leuk om te werken aan de verhaallijn en concepten van puzzels. Dat is ook wat mij aantrekt in het spelen van een escaperoom: je moet meegenomen worden in het verhaal en verrassende WAUW-momenten ervaren. Ik ben af en toe nog spelleider, omdat ik het erg gezellig vind een groep te ontvangen en hun enthousiasme te ervaren. Ik ben daarnaast actief lid en leiding van Scouting Groenlo.

Spelleider Marloes

Marloes

Ik ben in de weekenden en vakanties met veel plezier spelleider bij Escaperoom Groenlo. De samenwerking, de communicatie en het fanatisme van de groepen werken enorm aanstekelijk. 

Het blijft tof om te zien hoe mensen de spellen aanvliegen en ze de missie proberen te voltooien!

Spelleider Nick

Nick

Ik ben spelleider bij Escaperoom Groenlo. Ook ben ik mede-ontwikkelaar en mede-bouwer van onze kamer. Ik ben liefhebber van films en series,  Wie is de Mol? Vroeger adventure games als Myst. Heerlijk om in die prachtige mysterieuze werelden rond te lopen en puzzels op te lossen. Guilty pleasures: Muppetshow, Tripel Karmeliet, Lego, Carnaval, Suske & Wiske. Sommigen zeggen dat ik erg op Kobus lijk, een belangrijk personage uit ons verhaal, maar zelf zie ik de gelijkenis niet zo 😉

Team van Escaperoom Groenlo