Whatsapp

Even voorstellen

Met veel plezier werken we met een gezellig team in en aan de Escaperoom. Ons doel? Jou een zo gaaf mogelijke ervaring geven!

Hieronder zie je wie je zoal kunt tegenkomen bij je bezoek.

Spelleider Anoek

Anoek

Werkzaam als spelleider bij onze Escaperoom. Naast spelleider ben ik ook verantwoordelijk voor de planning, beantwoord ik de telefoontjes met vragen, dus mocht je bellen of appen dan heb je contact met mij. Daarnaast zorg ik voor alle regelzaken rondom de Escaperoom.
Naast mijn werk bij de Escaperoom sport ik 2 keer in de week en ben ik leadzangeres in een band. Een hele gave combinatie van werk en hobby’s.

Spelleider Nick

Nick

Ik ben spelleider bij Escaperoom Groenlo. Ook ben ik mede-ontwikkelaar en mede-bouwer van onze kamer. Ik ben liefhebber van films en series,  Wie is de Mol? Vroeger adventure games als Myst. Heerlijk om in die prachtige mysterieuze werelden rond te lopen en puzzels op te lossen. Guilty pleasures: Muppetshow, Tripel Karmeliet, Lego, Carnaval, Suske & Wiske. Sommigen zeggen dat ik erg op Kobus lijk, een belangrijk personage uit ons verhaal, maar zelf zie ik de gelijkenis niet zo 😉

Spelleider Bjorn

Bjorn

Ik ben spelleider bij onze Escaperoom. Ook ben ik zelfbenoemd ‘sfeermanager’. Ik vind het belangrijk dat jullie een gezellige tijd hebben in onze Escaperoom. Dit start niet op het moment dat de tijd in gaat, maar al bij de voordeur. We doen er alles aan om jullie bezoek aan ons naar een onvergetelijk niveau te tillen! In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld of de tennisbaan, of ben ik leadsinger van mijn eigen éénmansband onder de douche.

Spelleider Elsa

Elsa

Ik werk in onze Escaperoom als spelleider en resetter. Ik ben dus bezig om de mensen te enthousiasmeren, begeleiden en te vermaken en tussendoor de Escaperoom weer klaar te maken voor de nieuwe groep. Naast mijn werk in de Escaperoom ben ik te vinden op het voetbalveld en ben ik druk bezig met mijn studie voor basisschoolleerkracht. Verder vind ik het erg leuk om te lezen, spelletjes te doen en eropuit gaan met vrienden en familie.

Niels

Ik heb ongeveer een jaar na de opening van de Escaperoom de juiste deur gevonden en ben toen bij de Escaperoom terecht gekomen als spelleider. Naast spelleider reset ik, net zoals iedereen, ook het spel weer, zodat de groep erna het spel ook weer kan spelen. Naast spelleider in de Escaperoom en mijn werk, zit ik bij de vrijwillige brandweer van Groenlo.

Spelleider Joshua

Joshua

Ik ben spelleider en een hoofdfigurant bij onze super toffe escaperoom. Het tijdperk van deze room is helemaal mijn ding. Naast 17e eeuwse reenactment, hou ik me bezig met maken en schrijven van muziek. Ik zing en speel gitaar in een singer-songwriter/country bandje en drum in een harde luide rauwe band. Mij mag je wakker maken voor een concertje, sushi, een goed biertje of rode wijn en natuurlijk een toffe Escaperoom.

Maria

Maria

Ik ben resetter in de Escaperoom. Bij de bouw van de Escaperoom, ben ik ook actief betrokken geweest. Naast het werk bij de Escaperoom ben ik  taalvrijwilligster bij het Taalhuis en ben ik bijna wekelijks in het taalcafé te vinden. Ik houd ervan om een boek te lezen en om kleding te maken. Ik ga twee keer per week naar de sportschool.

Spelleider Niek

Niek

Ik heb meegewerkt aan het bedenken en bouwen van deze escaperoom. Ik vind het leuk om te werken aan de verhaallijn en concepten van puzzels. Dat is ook wat mij aantrekt in het spelen van een escaperoom: je moet meegenomen worden in het verhaal en verrassende WAUW-momenten ervaren. Ik ben af en toe nog spelleider, omdat ik het erg gezellig vind een groep te ontvangen en hun enthousiasme te ervaren. Ik ben daarnaast actief lid en leiding van Scouting Groenlo.

Spelleider Bjorn 1

Bjorn

Volgt

Spelleider Marloes

Marloes

Ik ben in de weekenden en vakanties met veel plezier spelleider bij Escaperoom Groenlo. De samenwerking, de communicatie en het fanatisme van de groepen werken enorm aanstekelijk. 

Het blijft tof om te zien hoe mensen de spellen aanvliegen en ze de missie proberen te voltooien!

Spelleider Michaël

Michaël

Eigenaar/initiatiefnemer. Naast de escaperoom actief in de evenementenwereld en heb een leuke tijd wanneer anderen dat hebben. Geniet van storytelling, technische tierelantijntjes, Dr. Pepper en stroopwafels. Type ‘explorer’, waar het gaat om het zelf spelen. Neem de hele sfeer van de kamer in me op en ben niet zo met de tijd bezig. Waarschijnlijk daarom  ‘fashionably late’. Loop graag een rondje hard ter compensatie.

Team van Escaperoom Groenlo