Whatsapp
Bezoek Escaperoom Groenlo

als bedrijfsuitje

Escaperoom Groenlo is een unieke en erg leuke manier om invulling te geven aan je bedrijfsuitje of teamuitje. Doordat er op een andere manier samen gewerkt moet worden, leer je je collega’s ineens van een heel andere kant kennen. En je collega’s jou… 😉

Die collega die normaal zo’n baken van rust is, is ineens de meest voortvarende zoeker. Tikkie chaotisch misschien, maar… met resultaat! En degene die altijd alles beter weet, weet het ook even niet meer. Maar met teamwerk en door elkaars kwaliteiten te benutten kom je samen steeds een stukje verder. 

De escaperoom bevindt zich midden in het centrum van Groenlo, waardoor je naast de escaperoom eventueel makkelijk andere activiteiten kunt doen. Bij grotere groepen kunnen we dan makkelijk rouleren. Zo kun je dus een mooi programma samenstellen voor een dag of dagdeel met jouw team of bedrijf.

Klik hier om direct te reserveren

Previous
Next

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een spel waarbij je met een team binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen door het oplossen van puzzels. Escaperoom Groenlo heeft een 17e eeuws thema en dan specifiek het jaartal 1627.

Veelgestelde vragen met bedrijfsuitjes

Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem dan contact met ons op.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij de wheme, dit is echter wel blauwe zone. Dit houdt in dat u max 2 uur de parkeerplaats mag gebruiken. Parkeerplaatsen Den Koem en Maliebaan liggen ook op loopafstand van de escaperoom en zijn vrij parkeren.

Tijdens het reserveren kun je via iDeal betalen. Liever op locatie betalen? Dat kan ook, contant en pin.

Het spel in de escaperoom is helaas niet te spelen met een rolstoelgebruiker.

De escaperoom is zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar. Jonger dan 14 jaar en wel een begeleider? Dan graag even contact opnemen.

De escaperoom is in principe in alle kleding te spelen, maar omdat het een spel onder tijdsdruk is, raden we casual kleding en schoenen aan.

Verdere vragen?

Neem contact op