Whatsapp
Bevrijd prins Frederik Hendrik,

met familie in de Achterhoek!

Escaperoom Groenlo is niet alleen een leuke en gezellig activiteit, maar leent zich ook goed voor vriendengroepen. In onze escaperoom moet je presteren onder druk en daardoor leer je elkaar als vrienden echt goed kennen. Tijdens het spel komen veel verschillende puzzels en spellen langs, hierdoor kan iedereen laten zien waar die goed in is!

Veelgestelde vragen voor vrienden

Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem dan contact met ons op.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij de wheme, dit is echter wel blauwe zone. Dit houdt in dat u max 2 uur de parkeerplaats mag gebruiken. Parkeerplaatsen Den Koem en Maliebaan liggen ook op loopafstand van de escaperoom en zijn vrij parkeren.

Tijdens het reserveren kun je via iDeal betalen. Liever op locatie betalen? Dat kan ook, contant en pin.

Het spel in de escaperoom is helaas niet te spelen met een rolstoelgebruiker.

Het spel in de escaperoom duurt maximaal een uur. Het kan zijn dat je eerder bent ontsnapt uit de escape room. We vragen je minimaal 20 minuten vooraf aanwezig te zijn voor uitleg over het spel.

De escaperoom is in principe in alle kleding te spelen, maar omdat het een spel onder tijdsdruk is, raden we casual kleding en schoenen aan.

Verdere vragen?

Neem contact op

Menu