Whatsapp
Bezoek Escaperoom Groenlo

Met vrienden en vriendinnen

Je vrienden of vriendinnen écht goed leren kennen?

Escaperoom Groenlo is een leuke en gezellige activiteit voor een uitje, vriend(inn)enweekend of vrijgezellendag.

Bij het spelen van onze escaperoom moet je goed met elkaar communiceren en samenwerken. Tegen een klok die almaar doortikt… Ondanks dat een belangrijke missie voltooid moet worden, leidt dat vaak tot hilarische taferelen.

Welke rol heb jij? Ben je de denker in de groep? Of de doener? Trek je als een gek alles overhoop, of ben je juist de gestructureerde leider die alles wel in goede banen zal leiden?

Alle eigenschappen zijn belangrijk bij het spelen van Escaperoom Groenlo. En reken maar dat je elkaar leert kennen. 🙂

Klik hier om direct te reserveren

Previous
Next

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een spel waarbij je met een team binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen door het oplossen van puzzels. Escaperoom Groenlo heeft een 17e eeuws thema en dan specifiek het jaartal 1627.

Veelgestelde vragen voor vriendengroepen

Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem dan contact met ons op.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij de wheme, dit is echter wel blauwe zone. Dit houdt in dat u max 2 uur de parkeerplaats mag gebruiken. Parkeerplaatsen Den Koem en Maliebaan liggen ook op loopafstand van de escaperoom en zijn vrij parkeren.

Tijdens het reserveren kun je via iDeal, creditcard of Paypal betalen. Consumpties kunnen op locatie worden afgerekend met pin of contant.

Het spel in de escaperoom is helaas niet te spelen met een rolstoelgebruiker.

De escaperoom zelf duurt een uur. We beginnen voordat jullie gaan spelen eerst met een kwartiertje voor ontvangst en uitleg. Meestal wordt er achteraf ook nog even nagepraat. Al met al kun je het beste rekening houden met een anderhalf uur á een uur en drie kwartier.

De escaperoom is in principe in alle kleding te spelen, maar omdat het een spel onder tijdsdruk is, raden we casual kleding en schoenen aan.

Verdere vragen?

Neem contact op