Whatsapp

Met korting naar de Slag om Grolle

Op 18, 19 en 20 oktober vindt de 7e editie van het historisch-cultureel evenement “De Slag om Grolle” plaats. Tijdens dit evenement geldt voor de binnenstad van Groenlo tussen 09:00 en 16:00 een entree van € 15,00.

Escaperoom Groenlo bevind zich binnen het evenemententerrein en is daarom tussen 09:00 en 16:00 alleen te bezoeken met een geldig ticket voor De Slag om Grolle.

Om gasten van de escaperoom tegemoet te komen kunnen we je in samenwerking met de Slag om Grolle tickets aanbieden voor de Slag om Grolle tegen het gereduceerde tarief van € 10,00 in plaats van € 15,00. Dit geldt alleen in combinatie met een boeking van de escaperoom op de genoemde dagen.

Klik hier om tickets te bestellen.

Over de Slag om Grolle

Gedurende drie dagen en nachten gaat heel Groenlo terug naar het jaar 1627 en kun je als bezoekers een boordevol programma verwachten. Overdag is de gehele binnenstad autovrij en zijn straten gevuld met historische ambachten, muziek, theater en marktkramen. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten, kun je heerlijk eten in stijl en aanschouw je de veldslag die hier 4 eeuwen geleden plaatsvond.