Whatsapp

Frequently Asked Questions

Escaperoom Groenlo remains open, but has of course taken measures.

Extra hand soap is available. We also don’t shake hands anymore when entering, which we like to compensate with an even brighter smile! Disposable gloves are also available.

If you have booked and someone on your team falls ill, the booking can be rescheduled free of charge.

If you have any other questions, please let us know.

Je kunt online reserveren voor 3, 4, 5 of 6 personen. Wilt u de escaperoom bezoeken met meer dan 6 personen? Reserveer dan meerdere tijdsvakken of neem dan contact met ons op.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij de wheme, dit is echter wel blauwe zone. Dit houdt in dat u max 2 uur de parkeerplaats mag gebruiken. Parkeerplaatsen Den Koem en Maliebaan liggen ook op loopafstand van de escaperoom en zijn vrij parkeren.

Tijdens het reserveren kun je via iDeal betalen. Liever op locatie betalen? Dat kan ook, contant en pin.

De escaperoom is uitdagend, maar niet eng.

Het spel in de escaperoom is helaas niet te spelen met een rolstoelgebruiker.

De escaperoom is zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar. Jonger kan, zij het onder begeleiding van minimaal 2 mensen ouder dan 14. De escaperoom is ook op die manier zeker ook geschikt als gezinsuitje.

We hebben op dit moment een Nederlands, Duitse en Engelse versie.

Het spel in de escaperoom duurt maximaal een uur. Het kan zijn dat je eerder bent ontsnapt uit de escape room. We vragen je minimaal 20 minuten vooraf aanwezig te zijn voor uitleg over het spel.

De escaperoom is in principe in alle kleding te spelen, maar omdat het een spel onder tijdsdruk is, raden we casual kleding en schoenen aan.

Niet gevonden wat je zocht?

Stuur je vraag naar ons op!

Message us on Whatsapp or fill out the form below: