Whatsapp

Escaperoom Groenlo Escapetalk Publieksfavoriet

Tijdens de ‘Escapetalk Publieksfavoriet 2020’-verkiezing is Escaperoom Groenlo als hoogste binnenkomer op de 4e plek terecht gekomen. Het is daarmee de hoogst genoteerde kamer van Oost Nederland. In totaal deden 1164 escaperooms in Nederland, België mee met de verkiezing.

Escaperoom Groenlo Publieksfavoriet Escapetalk

‘We zijn echt uitzinnig over wat we hier meemaken’, vertelt Michaël Lammers van Escaperoom Groenlo. ‘Op Escapetalk zitten veel fanatieke en kritische liefhebbers van escaperooms. Van hen de waardering krijgen en ‘Escapetalk Publieksfavoriet worden is een enorme eer. Dit betekent heel veel voor ons’.

De populariteit op Escapetalk zorgt voor steeds meer groepen die van buiten Gelderland of Twente de escaperoom komen beleven. ‘We merkten het afgelopen jaar dat we onder de aandacht kwamen bij bezoekers van Escapetalk. Het aantal groepen dat meer dan 100 kilometer aflegt werd steeds groter. De positieve reacties en reviews groeiden mee. ‘Dat is natuurlijk erg prettig om te lezen. Een dik compliment naar het hele team dat de escaperoom ontwikkelt en draait’, vertelt de eigenaar.

Andere onderscheidingen

Eerder al wist Escaperoom Groenlo zich te plaatsen bij de 10 favoriete kamers van Escaperooms Nederland, een andere toonaangevende reviewwebsite, met meer dan 600 beoordeelde kamers.

Hoewel de escaperoom dus goed wordt ontvangen, wordt er nog altijd hard gewerkt om de kritische gast een gave beleving mee te geven. Dat zit ‘m niet in het aanpassen van puzzels, wel in de optimalisering ervan. Nog mooier, nog meer details die kloppen. ‘Steeds weer een paar nieuwe puntjes op de “i”’ en dat zal wel nooit eindigen’, lacht Lammers.

Zelf ook het avontuur aangaan? Klik dan hier om te reserveren.

Een Escaperoom is een geweldig uitje voor gezinnen, vrienden en collega’s en als toerist tijdens een weekendje Achterhoek. Alle informatie vind je op deze site of neem contact op.