Whatsapp

Maatregelen Coronavirus

Update 24 maart 2020, 12:07

In navolging van de nieuwe maatregelen dd 23 maart sluiten we tot 6 april.

Update 19 maart 2020, 13:25

Aan de website hebben we naast dit bericht met updates een kopje met informatie voor bezoekers toegevoegd. Deze vind je via het menu-item ‘Corona’ of klik hier.

Update 17 maart 2020, 12:22

We hebben vandaag gebeld met het RIVM om te overleggen of we nog ‘on track’ waren met de maatregelen die we nemen. Dat bleek zo te zijn. Het spelen van een escaperoom wordt door het RIVM niet aan- en niet afgeraden. Het RIVM vergelijkt de escaperoom met een huiskamer met familie of vrienden.

We hebben verder besloten om in plaats van een half uur, een uur voor een reset te gebruiken, wat ervoor zorgt dat de escaperoom écht even exclusief voor jouw groep is. Wij hebben zo ook de mogelijkheid om de kamer tussen de groepen met desinfecterende spray schoon te maken. Reeds geboekte groepen zijn herverdeeld en de nieuwe ruimere tijdvakken staan op de site voor boekingen tot en met 6 april en wellicht langer. Handschoenen zijn aanwezig en verplicht. Hoestende of niezende mensen kunnen we helaas niet toelaten.

Ons annuleringsbeleid blijft onverminderd soepel, wel vragen we om bij annulering de boeking om te zetten in een tegoed, om later een keer te komen spelen. Hiervoor hebben we tegoedcodes.

12 maart 2020, 16:15

Zojuist is bekend geworden dat evenementen met meer dan 100 personen afgelast worden ivm het Coronavirus. Escaperoom Groenlo blijft open, maar heeft vanzelfsprekend wel maatregelen getroffen.

Zo is er extra handzeep beschikbaar. Gebruik zo veel je wil. Ook geven we geen handen meer bij binnenkomst, wat we graag compenseren met een nog stralendere glimlach! Er zijn ook wegwerphandschoenen beschikbaar.

Mocht je hebben geboekt en er raakt iemand van jouw team onverhoopt ziek, dan kan de boeking kosteloos verzet worden. Dat was altijd al zo, maar voor nu even goed om extra te benoemen.

Wanneer je nog andere vragen hebt dan horen we deze graag en voor vragen over het virus in het algemeen verwijzen we je graag door naar https://nos.nl/collectie/13833-de-antwoorden-op-jouw-coronavragen.html