Whatsapp

Bezoekersinformatie over Coronamaatregelen

Om alles op een verantwoorde manier te laten verlopen hebben we contact met het RIVM. Hieruit zijn onderstaande maatregelen en voorwaarden naar voren gekomen om een gave, maar ook zo veilig mogelijke ervaring te bieden. Het is dus erg belangrijk deze even goed door te nemen voordat je boekt.

Maatregelen in verband met Corona

Tot en met 6 april nemen we geen boekingen aan

Nieuwe maatregelen 24 maart

in verband met het groepsverbod vanaf 3 personen dat op 23 maart is afgekondigd is het niet mogelijk de escaperoom te boeken op data tot en met 6 april. Dit geldt ook voor gezinnen.

Social Distance

Algemeen

Wij hebben aanpassingen gedaan, waardoor de ‘social distance’ van minimaal 1,5 meter tussen ons personeel en jullie groep gehanteerd kan worden. Wij willen vragen deze ruimte in acht te nemen en wij zullen bij binnenkomst in plaats van een hand te geven onze allermooiste glimlach opzetten!

We hebben de tijd tussen de groepen verruimd naar een uur. Hierdoor is naast onze spelleider alleen jullie groep in het pand en kom je voor en na het spel geen andere groep tegen in de bar.

Tijdens het spel

Het spelen van de escaperoom is een groepsactiviteit en de ruimte is beperkt. Hoewel het mogelijk is om ook tijdens het spel de social distance te bewaren, is het beter ervan uit te gaan dat er ook zeker momenten zijn dat jullie groep dichter op elkaar staat. In dit kader:

  • Kunnen groepen zoals geformuleerd onder het kopje ‘Risicogroepen‘ hieronder het spel helaas niet spelen.
  • Hebben kleinere groepen (tot 4 pers) de voorkeur.
  • Willen we vragen om ook tijdens het spel zo veel mogelijk aandacht te hebben voor de social distance binnen jouw groep. Dit is ook qua spel een goeie, want een algemene escaperoomtip is om niet ‘op een kluitje te spelen’. Maak er een voordeel van!

Risicogroepen

Groepen met spelers die verkouden zijn, koorts hebben, hoesten of niezen kunnen we helaas niet toelaten. Dit geldt ook voor spelers die vallen in een van de risicogroepen zoals bepaald door het RIVM. Welke dat zijn, vind je via deze link.

Vanzelfsprekend kunnen deze groepen kosteloos annuleren. Zie hiervoor onderstaand kopje ‘annuleren‘.

Overige maatregelen

  • We vragen om zowel voor als na het spel de handen te wassen.
  • Elke speler dient de door ons verzorgde latex handschoenen te dragen.
  • Wij gebruiken de extra tijd tussen de groepen ook om met een hygienische doek en spray de ruimte schoon te maken.
  • Onze horeca is gesloten, waardoor we geen koffie, thee of drankjes kunnen aanbieden.

Annuleren

Geboekt, maar toch liever annuleren? Geen probleem. Neem dan even contact met ons op. We kunnen je dan een code sturen. Daarmee kun je zelf op een moment dat het jou uit komt een nieuwe datum prikken om alsnog het avontuur aan te gaan. 🗝